Betalingen

Bij pomp-specialist kunt u op diverse manieren uw bestelling betalen. Wij maximale veiligheid voor uw betaling en uw gegevens. De betaling van uw bestelling is ook bepalend voor de levering. Wij nemen uw bestelling pas in behandeling na betaling.

Betalen met Ideal  (geen extra kosten)
De meest gebruikte, veiligste, voordeligste en snelste manier van betalen is ideaal. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Deze betaling is voor zowel particulieren als bedrijven. De betaling gaat via ideal aanbieder Mollie. Als u met credit card betaald worden hiervoor door pomp-specialist  geen extra kosten  voor u in rekening gebracht.
De bestelling wordt in behandeling genomen: voor 14:00 uur besteld is vaak de volgende direct in huis (mits het product uit voorraad te leveren is).Als u voor deze betaalmethode kiest kunt u aangeven of uw bestellng kan worden verzonden of dat u het komen ophalen.

 

Vooruit betalen via uw bank  (geen extra kosten)

Als u voor de op de optie vooruit betalen kiest dan kunt u het bedrag van uw bestelling overmaken op onze bankrekening NL47INGB0006527662 te naam van pomp-specialist onder vermelding van uw bestelnummer.

Betalen met contant  geld
Dit is alleen mogelijk bij afhalen in ons magazijn.

Kredietkaart

U kunt ook betalen met de meest bekende creditcard's zoals VISA en MASTERCARD.