Betalingen

Bij pomp-specialist kunt u op diverse manieren uw bestelling betalen. Wij garanderen maximale veiligheid voor uw betaling en uw gegevens. De betaling van uw bestelling is ook bepalend voor de levertijd. Wij nemen uw bestelling pas in behandeling na betaling.

Betalen met Ideal (geen extra kosten)
De meest gebruikte, veiligste, voordeligste en de snelste manier van betalen is Ideal. Bij deze gratis betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaling is voor zowel particulieren als bedrijven. De betaling gaat via ideal provider Cardgate. Als u met ideal betaald worden hiervoor door pomp-specialist geen extra kosten voor u in rekening gebracht.
De bestelling wordt direct in behandeling genomen: voor 14:00 uur besteld is vaak de volgende werkdag in huis (mits het product uit voorraad te leveren is). Als u voor deze betaalmethode kiest kunt u aangeven of uw bestellng verzonden moet worden of dat u het wil komen afhalen.

 

Vooruit betalen via uw bank (geen extra kosten)

Als u voor de op de optie vooruit betalen kiest dan kunt u het bedrag van uw bestelling overmaken op onze bankrekening NL47INGB0006527662 te name van pomp-specialist onder vermelding van uw bestelnummer.

Betalen met pin of contant geld (geen extra kosten)
Als u voor de optie contant of met pin kiest dan moet u de producten in de winkel komen afhalen en betalen..