Graco verfspuit

Graco verfspuit kopen?

Graco is een bekend merk in verfspuiten. Expertise gaat hand in hand met innovatie, maar naar de Graco airless verfspuit op accu . daarbij kan direct een klus binnen of buiten worden aangepact zonder grote installaties. Welke Graco verfspuit kopen voor welke karwei?

Lees meer

Op deze pagina geven we wat informatie over de Graco airless verfspuit en demoglijkheden van deze producten. Vragen? Stele from gerust aan de specialisten van Pomp-Specialist .

Welke Graco verfspuit kopen?

Er zijn meerdere series verfspuiten van dit merk. Hoewel er een aantal uitwisselbare onderdelen zijn, geldt dit niet voor alles. Om de keuze eenvoudig te maken hebben we bij Pomp-Specialist de volgende categorieën in de webshop:

Dat maakt de juiste Graco verfspuit kopen eenvoudiger, er is een enorm scala aan beschikbare producten. Als je vragen hebt over welk product het beste kan worden aangesloten op de werkzaamheden, neem dan zelfs contact op met onze specialisten.

Naast artikelen voor professioneel gebruik kun je ook een Graco verfspuit kopen in bouwmarkten. Dit is een andere lijn producten die specifiek bedoeld is voor doe-het-zelvers en daarmee niet geschikt is voor dagelijks professioneel gebruik.

Ook voor het kleinere werk

Er is een Graco-spuit voor elke karwei. Het is van belang dat het gereedschap op de klus wordt aangesloten. Zo is de Graco ultra draagbare snoerloze verfspuit 17M366 een onmisbaar stuk gereedschap in de standaard uitrusting van professionals. Het compacte formaat maakt het eenvoudig om erbij te pakken als er wat spuitwerk nodig is voor een beperkt oppervlak. Het betreft een draadloos model dat werkt op industriële standaard DEWALT lithium-ion batterijen. Met de spuit kan tot 1 gallon (3,79 letters) worden gespoten op één vulling. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een speciaal ontworpen carb-zuiger kan elke maat spuittip worden gebruikt. Waarom zou een professional kiezen voor deze Graco airless verfspuit?

  • Voorzien van een driedubbele triaxzuigerpomp
  • Standaard uitgerust met 2 DEWALT lithium-ion batterijen en oplader
  • ProConnect-systeempomp met slechts een schroevendraaier te vervangen
  • SmartControl poort Optimale controle voor circulerend vakwerk
  • ProControl II laat de gebruiker de motorsnelheid naar voorkeur aanpassen
  • De RAC X FF LP-tips werken op alle Graco-spuiten

De technische kenmerken van de 17M366 geven aan tot welke airless modellen in staat zijn. Bij een Graco airless verfspuit kunnen meerdere onderdelen worden uitgewisseld, afhankelijk van het gebruik en onderhoud per apparaat. Dit betekent dat er minder training nodig is voor werknemers en dat professionals zich kunnen richten op het werk, niet op het gereedschap.

De officiële Graco-dealer

Beat Pomp-Specialist maakt het kopen van een Graco verfspuit eenvoudig en betaalbaar. Beat vragen over producten, accessoires en verwante zaken staan​​we klaar om te adviseren. Waarom een ​​Graco airless verfspuit kopen? In de eerste plaats omdat ze de technologie van airless spuiten zelf hebben ontwikkeld en daarmee een ontwikkeling hebben op andere merken. Bovendien omdat ze populair zijn in dit segment en gewoon omdat ze een betrouwbare levenskwaliteit zijn voor een scherpe prijs.

Om langdurig zonder problemen gebruik te maken van deze apparatuur is het van belang om de verfspuit en toebehoren voor ieder gebruik te controleren en na gebruik te reinigen. Het zijn met name de kleinere onderdelen zoals filters en slangen die binnenkort moeten worden vervangen. Zo gaat een Graco-spuit veel langer mee met het berekende resultaat bij elke klus.

Sluiten

Producten per pagina:
Sorteren op: