Over ons

Pomp-Specialist

Binnen de 15 jaar dat we met veel inzet en plezier aan ons stukadoorsbedrijf hebben gebouwd, is ons duidelijk geworden dat binnen de bouwwereld een gebrek is aan gedegen kennis van spuitmachines voor gips, spack, verf en overige pleisters. Dit heeft ons doen besluiten om naast ons stukadoors- en afbouwbedrijf, Pomp-specialist op te richten.

Jarenlange ervaring in de afbouw

In 2006 zijn we gestart met ons stukadoors- en afbouwbedrijf. Als familiebedrijf heeft Pomp-specialist alle kennis in huis om u optimaal te kunnen ondersteunen. We onderschrijven het belang van de juiste machines voor specialistisch werk. Binnen het werkveld kunnen we het technisch onderhoud en keuringen verzorgen. Ook het demonstreren van machines behoort tot de mogelijkheden. We kunnen u voorzien van gedegen tips en informatie. Wist u dat wij ook maatwerk trainingen aanbieden?

‘’Pomp-Specialist is met zekerheid de beste keuze’’ 

Binnen de jaren dat we actief zijn geweest in de afbouw hebben we veel ervaring opgedaan met machines, en aan den lijve ondervonden dat een mechanisch mankement ongewenst veel tijd en geld kost. Een storing komt doorgaans onverwacht en altijd ongelegen. Wij bieden binnen onze webshop niet alleen high-end oplossingen voor de afbouw, maar voorzien u ook in uitgebreide servicemogelijkheden.

Webshop Pomp-Specialist

Pomp-specialist gaat zich toeleggen op hoogwaardige machines van de merken Graco, PFT, Tape Tech. Met deze merken volgen we de laatste ontwikkelingen vanuit de afbouwmarkt en brengen technische oplossingen voor uw bedrijf binnen handbereik. Bestel belangrijke, technisch hoogwaardige onderdelen en accessoires eenvoudig binnen onze webshop. We omschrijven de veelzijdige toepassingen van iedere machine en garanderen optimale nazorg, zodat u maatwerk en absolute kwaliteit in huis haalt. De meeste producten zijn op voorraad en daarmee snel geleverd, vaak al binnen twee dagen. Dit zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van Pomp-Specialist; bezoek onze webshop of neem vrijblijvend contact op.