Gereedschap keuren NEN-3140

Pomp-Specialist BV verzorgd vanaf heden de keuring van elektrische gereedschappen conform de NEN 3140 . Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

NEN 3140 - keuring gereedschap                       

Uw personeel veilig en verantwoord aan het werk. Voorkom problemen en voldoe aan de ARBO-wet met een NEN 3140 keuring van uw arbeidsmiddelen. Laat uw elektrisch gereedschap keuren volgens de  NEN 3140 normen .

Volgens de ARBO wet bent u er als werkgever verantwoordelijk voor dat uw werknemers veilig kunnen werken. Elektrische installaties, apparaten en toestellen moeten in orde zijn en voldoen aan wettelijke  NEN normen . Elektrisch gereedschap keuren gaat volgens de NEN 3140 normen. De keuring  word uitgevoerd door een keurmeester nen 3140. Voorkom problemen met ARBO van verzekeringen. Met een nen 3140 inspectie bent u zeker van dat uw werknemers veilig en verantwoord met het elektrisch gereedschap hun werk kunnen doen.

NEN 3140 keuring

 • Is een keuring nen 3140 verplicht ?
  Uw elektrische arbeidsmiddelen - elektrische gereedschap - moet inderdaad regelmatig worden gekeurd. NEN 3140 inspecties zijn een vereiste volgens de regels van de NEN 3140. Hij inspecteert en test uw elektrische gereedschap door meting en beproeving. Die is er zelfs op grond van de VCA-norm voor nieuw gebruik.
   
 • Wanneer en hoe vaak keuren  ?
  NEN 3140 keuringen vinden in de regel jaarlijkse plaats op uw bedrijfslocatie.
  De tijd tussen 2 controles wordt op basis van een r isicoanalyse bepaald  . Deze risicoanalyse moet door een bevoegde persoon worden uitgevoerd. In de meeste gevallen keuring voor 1 jaar. Onze bevoegdheden zijn bedoeld om deze interval te bepalen en aan te geven wanneer de keuring noodzakelijk is.
   
 • NEN Keuringsstickers?
  Uw goedgekeurde keuringsstickers NEN 3140 staat tot wanneer de keuringsstickers.
   
 • NEN certificaat - Keuringsrapport NEN 3140
  Na inspectie krijgt u NEN certificaat, een officieel document, alle relevante gegevens over de machinekeuring staan.
  Op het keuringsrapport vindt u in detail de volgende per gekeurd elektrisch arbeidsmiddel. Datum en handtekening van keurmeesterde ontbreken ind.
   
 • Gebruikte NEN identificatienummers
  Ieder NEN gekeurd stuk gereedschap krijgt een unk identificatienummer dat op het NEN certificaat terug komt. Als uw gereedschap is voorzien van nummers dan kunnen deze worden gebruikt.
Tagi: NEN 3140